Neem contact met ons op
0180-709 657

C.V. installatie

Complete installaties

BeCeKa verzorgt voor u volledige installaties van C.V. ketels in uw nieuwe of bestaande woning of bedrijfspand.  Wij verzorgen alles voor u, van nieuw leidingwerk aanleggen tot het plaatsen van radiatoren.  En van het installeren van de nieuwe C.V. ketel tot het plaatsen van een nieuwe rookgasafvoer op het dak.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het repareren van dikwandige stalen C.V.-installaties in oudere panden.  Dit doen wij door middel van innovatieve nieuwe verbindingstechnieken waarbij het risico van een nieuwe lekkage geheel uitgesloten is.  Indien nodig kunnen wij natuurlijk ook ouderwets draadsnijden op de buis en eventueel een lasverbinding maken.

Wij werken niet met tweedehands spullen en vervangen uw complete bestaande installatie.  Dus ook de gaskraan onder de ketel, vul- & aftapkraan en expansievat worden vernieuwd.

Wij zijn gespecialiseerd in Nefit C.V. ketels, maar kunnen ook andere merken ketels leveren en monteren.

Bespaar met Nefit Easy thermostaat

nefit-easy-thermostaat-gemak-op-afstand-300x225

Bij onze Nefit C.V. ketels kunnen wij u de Easy thermostaat met de bijbehorende app leveren. Met deze slimme thermostaat kunt u via uw smartphone of tablet uw temperatuur in huis regelen.  De thermostaat kan ook detecteren wanneer u thuis bent, zodat de C.V. ketel automatisch uit gaat wanneer u weg bent.  Hiermee bespaart u aanzienlijk in uw stookkosten.  U betaalt voor Nefit Easy geen abonnementskosten, zoals bij Toon van Eneco.

Onderhoudscontracten

U krijgt bij ons de mogelijkheid om voor uw C.V. installatie een onderhoudscontract af te sluiten.  Hiermee bent u gegarandeerd van altijd snel een monteur ter plaatse om uw probleem op te lossen.  Met een onderhoudscontract van BeCeKa betaalt u geen arbeidskosten en ook geen voorrijkosten voor onze monteurs wanneer zich een storing voordoet.  Een onderhoudscontract kunt u bij ons al afsluiten vanaf 98,- euro per jaar (inclusief btw).